BLOG

Új menüpont

2022.03.11

Egy álomban jött üzenet hatására bővítettem a Menüt egy új menüponttal, aminek a címe: "Minden, ami gyógyít". Itt minden gyógyító módszert, eszközt megtalálsz majd, amiket kipróbáltam és bevált. Remélem Neked is hasznodra lesznek.

Tegnap az egész napot a városban, Budapesten töltöttük és olyan jól összejöttek a dolgok, hogy sima, akadály mentes napunk volt. Igaz, hogy a város másik végébe mentünk, de nem kellett várni a rendelésen, és pár perc alatt végeztünk a kezeléssel. Visszafelé az úton nem engedtek be a jobb oldali sávba és mint pár másodperccel később kiderült, jobban...

1. Nem tőled függ, milyennek születsz. Mi fák is sokfélék vagyunk. A fűz szomorúnak tűnhet, a tölgy erősnek, a juhar büszkének - de mindeniknek megvannak saját képességei és mind egyedülálló a maga módján. Tanuld meg használni saját képességeidet, és mindig tanulj újakat.

Valentin nap alkalmából szeretném megosztani az alábbi történetet, amelyet egy öreg bácsi mesélt arról, hogy hogyan válasszunk párt magunknak:

A Bodza lapja: Amikor áldozatot hozunk, az azt jelenti, hogy lemondunk valamiről, amit nagy becsben tartunk. Amikor felajánlunk valami számunkra értékeset, akkor nem csak a szenteket tiszteljük meg, hanem egyúttal azt is elismerjük, hogy van a világnak egy láthatatlan oldala is, amelyet egyébként oly gyakran figyelmen kívül hagyunk. Az...