2022 Első bejegyzés

2022.02.13

A tavalyi évről:

A weboldal statisztikája alapján:

  • A kezdetektől, hónapról hónapra nőtt a látogatók száma az oldalon. Decemberben volt a legtöbb: 1613 látógató járt itt.
  • A legnépszerűbb oldal: a blog lett, júliusban olvastátok a legtöbbször: 586-szor, összesen pedig, a teljes időszak alatt: 2558-szor.

További visszajelzések más weboldalakról:

  • Több oldalon is idézték Földanya című versemet, amire nagyon büszke vagyok 😊
  • Nagymamámhoz írt versem után egy weboldalon azt írták: "Gratulálunk az unokához", ami szintén nagy öröm számomra ❤️
  • és hálás vagyok minden egyes visszaigazolásért, ahol így vagy úgy, de valamilyen formában viszont láttam az általam megosztott tartalmakat.

Mindezen adatok azt bizonyítják, hogy nagyon sokan olvasták a weboldalt, és volt értelme, és volt keletje az itt található információknak. Boldog vagyok, hogy hasznosnak találtátok, találjátok a weboldalt és még jobban örülök annak, ha a saját életedben tudtad, tudod kamatoztatni az itt leírtakat. Hálás vagyok mindezért és köszönök minden egyes megtekintést! ❤️ Ezek alapján úgy döntöttem, hogy folytatom a weboldal szerkesztését. Azt még nem tudom, hogy milyen gyakran lesznek bejegyzések, valószínűleg ritkábban, mint eddig. A bejegyzések tartalma pedig az életutamat követik, ami egyenlőre a félelmek, a gyökerek és a szerelem témájához kapcsolódik és amellyel kapcsolatban az alábbi üzenetet kaptam:


Az Új évről:

A Lószellem üzenete: "Tiéd a szabadság."

"Ha a Lószellem tűnik fel, a mozgás és a szabadság szellemének ajándékát hozza magával. Ez most az utazás és a kaland ideje, legyen szó akár egy konkrét kirándulásról, akár átvitt értelemben a döntés szabadságához vezető útról. A Lószellem arra hívja fel a figyelmedet, hogy bármilyenek is a körülmények, szabad akarattal rendelkezel, aminek köszönhetően a jelenlegi helyzetednél vagy létállapotodnál sokkal jobbra is képes vagy, hiszen egyedül tőled függ, hogy milyen döntéseket hozol meg. Képes vagy olyan döntéseket hozni, amelyek hosszú időre meghatározzák az életedet. A ló társas lény, az ember barátja, aki hajlandó a hátán cipelni minket, ha szükségünk van rá. A Lószellem arra emlékeztet, hogy megkapod a segítséget, ha szükséged lesz rá, és bárhová is mész, bármilyen utat választasz, mindig lesznek társaid. Az élet egy kaland, a Lószellem pedig tudatni szeretné veled, hogy bárhogyan is döntesz, benned van a Nagy Szellem - láthatatlan, de mindig segít téged, és ott áll az oldaladon. Ha a kapcsolatodról szeretnél többet megtudni, akkor ne félj a szívedet kitárni a szeretet bármilyen formája felé. A Szellem azt suttogja, hogy tiéd a szabadság ajándéka, ha hagyod, hogy kitörj a maximalizmusból és a makacsságból. Tedd meg az első lépést, és élvezd az irányításkényszer elengedésével járó szabadságot."

Legyen Így! 🙏❤️